06 23 03 24 56

zinnetjes in mijn onderbewuste zetten

Het ging niet zo heel goed. Ik was toen we begonnen down en zal niet lekker in m’n vel. Ik had wel al wat ondernomen zodat ik niet richting een burn-out ging, maar kwam er niet helemaal zelf uit. Wat me aansprak was dat we niet héél diep hoefden te gaan, dat was erg fijn. Je legt de theorie uit en dat verbond je aan mijn situatie, verhelderend. Wat ik heel leuk vond: zinnetjes in m’n onderbewuste zetten. Leuk omdat je met schijnbaar weinig moeite echt wel verandering gaat merken. Je moet er voor open staan, ik had dit niet verwacht bij de coaching, dat was verrassend.

Nu gaat het goed. Ik zit beter in m’n vel, voel me weer een beetje blij, iets stabieler ook. Ik heb meer rust in mijn lijf en ben minder onzeker in mijn werk.

PM

Ga terug naar: stresscounseling, testimonial
«
»
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.