06 23 03 24 56

wie is

WerkWegen is Froukje Smeding. Een Friezin in Brabant….. ik woon in Zevenbergen. Al 15  werk ik als WerkWegen met mensen en hun werk.  Als register arbeidsdeskundige help ik organisaties en bedrijven om hun medewerkers energiek en duurzaam inzetbaar te houden. Want iemand die zich sterk voelt, haalt meer plezier uit werken en daar varen klant, bedrijf en de mens zelf het beste bij! Ik geef veel informatie over stress omdat ik het belangrijk vind dat er een bredere bewustwording komt. We leven in drukke tijden en als je niet beseft hoe je gebruiksaanwijzing is opgesteld, loop je jezelf zomaar voorbij.  De informatie die ik geef tijdens seminars, theatervoorstellingen en in artikelen en blogs komen uit mijn praktijk. Verhalen van echte mensen, daar leer je het meest van. In trainingen en individuele begeleiding wordt dieper ingegaan op de issues van de deelnemers.

EXPERTISE

Ik ben register arbeidsdeskundige. Ooit begon ik na een studie Personeel en Arbeid in Groningen als de ouderwetse personeelswerker, P&O’er (personeel en organisatie). Dit werk deed ik in verschillende functies, bedrijven en organisaties. Van oorsprong is WerkWegen ontstaan vanuit het in company begeleiden van personeel met loopbaanthema’s en issues rond functioneren. Toen de vraag naar begeleiding bij stress en burn-out toenam, heb ik flink geïnvesteerd in kennis en kunde op dat vlak. Ik heb naast studie Personeel & Arbeid en arbeidsdeskundige, veel bijgeschoold als/in coach, counselor, loopbaanprofessional en psychosociaal therapeut. In mijn toolbox heb ik methodieken die ‘probleem-uit’ helpen. Dat doe ik liever dan de ‘probleem-in’ gesprekken. Begrijpen hoe iets is ontstaan betekent niet dat het probleem ook is opgelost. Soms zit ‘het’ ergens vast. Ik heb daarvoor tools in huis (EMDR, IEMT, Psych-K, NLP) die mijn klant helpen vrij vlot hiervan los te komen. Dan kunnen we weer met de neus naar de toekomst gaan staan.

Diensten: arbeidsdeskundig onderzoek, coaching, 2e spoor begeleiding, training, werkenergieanalyse, spreekbeurten en theater.

Comments are closed.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.