06 23 03 24 56

wie is

portret-rond-ZWWerkWegen is Froukje Smeding. Een Friezin in Brabant….. ik woon momenteel in Zevenbergen. Al meer dan tien jaar werk ik als WerkWegen in het begeleiding van mensen in of naar werk. Zowel particulieren als bedrijven vinden hun weg naar WerkWegen en komen met vragen over loopbaan, stress en burn-out.  Ik geef veel informatie over stress omdat ik het belangrijk vind dat er een bredere bewustwording komt. We leven in drukke tijden en als je niet beseft hoe je gebruiksaanwijzing is opgesteld, loop je jezelf zomaar voorbij.  De informatie die ik geef tijdens seminars, theatervoorstellingen en in artikelen en blogs komen uit mijn praktijk. Verhalen van echte mensen, daar leer je het meest van. In trainingen en individuele begeleiding wordt dieper ingegaan op de issues van de deelnemers.

EXPERTISE

Ik ben begonnen als P&O’er (personeel en organisatie) en heb dit werk gedaan in verschillende functies en bedrijven/organisaties. Van oorsprong is WerkWegen ontstaan vanuit het in company begeleiden van personeel met loopbaanthema’s en issues rond functioneren. Toen de vraag naar begeleiding bij stress en burn-out toenam, heb ik flink geïnvesteerd in kennis en kunde op dat vlak. Ik ben gediplomeerd coach, counselor en psychosociaal therapeut. In mijn toolbox heb ik methodieken die ‘probleem-uit’ helpen. Dat doe ik liever dan de ‘probleem-in’ gesprekken. Begrijpen hoe iets is ontstaan betekent niet dat het probleem ook is opgelost. Mijn zoektocht naar goede achtergrond kennis en praktische tools heeft uiteindelijk geresulteerd in een specialisatie die zowel door organisaties als door particulieren van grote betekenis kan zijn.

Diensten: training, teambuilding, outplacement, 2e spoor begeleiding, werk- en loopbaancoaching, stress en burn-out counseling, werkenergieanalyse, 72uurs HRV stressmeting, psychosociale hulpverlening, spreekbeurten en theater.

Comments are closed.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.