06 23 03 24 56

Werkgevers

‘Goed Werkgeverschap’  betekent ook leidinggeven met aandacht voor de gezondheid van je medewerkers.  WerkWegen ondersteunt leidinggeven door:

Werkenergieanalyse

Met de Werkenergieanalyse® kunt u energie- en stressbronnen binnen een organisatie in kaart brengen. Als werkgever / leidinggevende wilt u inzicht in het niveau van toewijding, vitaliteit en betrokkenheid van werknemers. Uit onderzoek blijkt dat bevlogen medewerkers gezonder zijn en een veel hogere productie genereren. De werkenergieanalyse biedt handvatten voor medewerker en leidinggevende om tot een hogere bevlogenheid te komen.

Begeleiding bij Stress

Uitval voorkomen is beter dan genezen. Hoe focus je leidinggeven richting verhoogde vitaliteit? Soms zie je wel dat het niet helemaal soepel loopt met een medewerker, maar is het moeilijk de vinger er achter te krijgen. Je bespreekt het met de medewerker maar echt duidelijk wordt het niet. In dat geval kan het helpen dat een coach, als neutrale derde, in gesprek gaat met de medewerker. Door enerzijds duidelijke uitleg te geven over stress en anderzijds te ondersteunen bij veranderingen op persoonlijk niveau kan er veel verbetering ontstaan.

Begeleiding bij Burn-out

WerkWegen is gespecialiseerd in ‘Burnoutherstel‘. Na een intakegesprek worden een aantal sessie gepland waarin informatie wordt gegeven zodat de medewerker begrijpt wat er gebeurt. Begeleiding op weg naar herstel is altijd maatwerk: een mens is geen machine, iedere burn-out is weer uniek!

Training voor leidinggevenden, HR-werkers en Casemanagers

Om de achtergronden van stress en burn-out beter te begrijpen en vanuit dat begrip mensen beter te kunnen begeleiden is de training “Leidinggeven aan Stress” ontwikkeld. Deze training wordt in company én op basis van open inschrijving gegeven. Inzicht en tools bij het begeleiden van stress op de werkplek.

Teambuilding

Leren van elkaar, meer bevlogenheid op de werkplek. In overleg worden teambuilding sessies (1 dagdeel) gegeven, in company of op een externe locatie. Afhankelijk van de vraag van de leidinggevende wordt het programma opgesteld.

Webinars

De webinar ‘Een les in Stress’  geeft in een half uur veel nuttige informatie over net nut van stress, het ontstaan van ons stress-systeem. Het geeft eerste handvatten over omgaan met hoge druk. Een inlogcode voor de webinar kunt u gratis aanvragen via een mail aan info@werkwegen.nl.

De webinar ‘Laat het los, Laat het gaan.’ is speciaal bedoeld voor mensen die onvoldoende afstand kunnen nemen van hun werk. Omdat afstand overzicht creëert, is het veel functioneler om het werk goed los te kunnen laten. Deze webinar komt beschikbaar in april 2017.

Theater

Fenix, de levensloop van een burn-out‘. Een theatervoorstelling als infotainment voor uw medewerkers en klanten.  Aan de hand van Steef (een fictieve persoon die is opgebouwd uit honderd klantverhalen) doorlopen we 4 fasen naar een burn-out en 3 fasen van herstel. Theater met een lach en een traan, een indrukwekkend verhaal. ‘Fenix’ is zeker goed geschikt voorafgaand aan een teambuilding, zodat er na een lunch gewerkt kan worden aan een goed werkend teamplan.

Comments are closed.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.