06 23 03 24 56

Theater

In de theatervoorstelling “Fenix, de levensloop van een burn-out” is het verhaal van legio klanten van WerkWegen verwegen in de fictieve persoon Steef Spaander. Het verhaal neemt ons mee in de fasen naar zijn burn-out en de fasen van herstel. Het is het bijzondere verhaal over een heel gewoon mens. De voorstelling wordt opgevoerd (middag- of avondvullend programma) in het historisch theater ‘De Schuur’ in Zevenbergen voor besloten groepen of op uw eigen locatie (als die geschikt is).  Ik wil met de voorstelling  ‘mijn stressevangelie blijven prediken’ zodat uw medewerkers zich bewust worden van valkuilen en hoe ze zichzelf weerbaarder en veerkrachtiger kunnen maken..

ERVARINGEN

Reacties op de voorstelling:

  • Top, verrassend met zoveel talenten. Een absolute aanrader voor HRM / mobiliteitsadviseurs / leidinggevende
  • Wat een geweldige voorstelling over het onderwerp burn-out. Kunnen veel organisaties, reintegratie consulenten, collega coaches e. a. hun voordeel mee doen. Je bent een natuurtalent Froukje
  • Prachtig en zo helder verwoord. De op en ondergang van de burn-out. Met een grap, een lied en serieuze ondertoon. Er komen toch zeker wel meer voorstellingen? Daar kunnen veel mensen wat van leren.
  • Humor, diepgang, mooie liedjes, alles klopte met elkaar: top-theater-avond gehad, wij moeten jou bedanken Froukje!
  •  Froukje, respect! Ik heb genoten!! Leerzaam, humor, herkenbaar. Dit moet vervolg krijgen!
  • Froukje, respect!  Froukje zet vanavond een voorstelling neer met als rode draad de cyclus rondom een burn-out. Hoe kom je daar in (dat zie je namelijk zelf vaak niet aankomen) en hoe kun je daar weer uitkomen? Dit doet ze op komische wijze, opgehangen aan personage Steef Spaander. Samen met eigen ervaringen, wat zelfspot, hulp van enkele groten der aarde, een smeuig verhaal, spreuken en gezegden en een gezonde dosis humor komt ze met een volwaardige voorstelling op de proppen die zo door het theater in kan. En ook nog eens avondvullend! Een mooie inkijk in een maatschappelijk gebeuren, wat in ieders omgeving terug te vinden is. Een voorstelling waardoor begrip ontstaat en inzicht. Wat belangrijk is in het leven en hoe je dat niet kwijt raakt. Hoe je je leven opnieuw een richting kunt geven als je van je pad bent afgeraakt. Binnenkort ook bij u in het theater? Ik zeg JA!
  • Het was geweldig. Ontzettend genoten, we want more xxxx
  • Er was maar een woord voor: geweldig!
  • Vanavond genoten van een geweldig optreden van een fantastische vrouw:Froukje Smeding met haar voorstelling “Fenix” in theater de Schuur in Zevenbergen. Als je je toeschouwers zolang geboeid weet te houden met een onderhoudende monoloog waarbij de herkenning de rode draad is en je blijkt dan ook nog goed te kunnen zingen en teksten te kunnen schrijven, dan kan een burn-outer geen betere coach wensen. Bedankt voor een fantastische avond!
  • We genieten nog na, verrassend en boeiend tot de laatste zin! Bedankt Froukje!

Comments are closed.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.