Jij maakte het soepeler, makkelijker.

Toen we van start gingen met het 2e spoor waren het voor mij onzekere tijden. Ik was druk met terugkeren in mijn eigen werk, wat moest ik er allemaal naast gaan doen?

 

Het was prettig iemand van buiten de organisatie te treffen, iemand met meer (levens)ervaring. Onze eerste ontmoeting gaf meteen vertrouwen. Je bent een prettige persoon en mijn onrust werd gelijk gerustgesteld. Ik had er vertrouwen in ‘die kan mij helpen om deze periode soepel door te komen’. Het was fijn dat je me steeds weer kon motiverenĀ om de 2e-spoor activiteiten op te pakken. Je legt het makkelijk uit, geen moeilijke woorden, en je vertelt het precies zoals het staat. Dat hielp me enorm.

 

Nu ronden we af. Ik ben voor 85% terug in mijn eigen werk. Jij hebt me zeker geholpen om dit traject soepeler/makkelijker te laten verlopen. Zelfs in die Corona-gekke-periode, door steeds weer andere mogelijkheden te helpen bedenken. Ik heb veel nieuwe stappen gezet. Nu eerst terug in eigen werk, maar wie weet ga ik er op termijn nog wat mee doen, met al die kennis en contacten die ik in andere werkvelden heb opgedaan.

 

Iris