‘Het’ houdt dus niet op na Poortwachter….

Dank voor je hulp bij re-integratie van M. Ze is er nog niet helemaal maar zit zichtbaar beter in haar vel. Ze werkt weer haar volledige uren en dat na 4 maanden! Dat had ik echt niet verwacht toen ik haar de week na haar ziekmelding thuis opzocht.

 

Ik was blij met jouw hulp, dat je me begeleidde als leidinggevende. Ik ben gewend dat een coach op de achtergrond speelt en hoop maar dat ik de resultaten terugzie op de werkvloer. Het was voor mij nieuw een coach aan tafel te hebben die praktisch kon uitleggen hoe re-integratie na burn-out het best kan worden opgebouwd. Helder en logisch verhaal, hier kon ik wat mee!

Een grote eye-opener was wat er na 2 jaar ziek gebeurt, financieel. Niet dat dit in het geval van J van belang is, maar wel voor ander langlopend verzuim op mijn afdelingen. Ik wist wel dat het langdurige consequenties had, maar dat er na de 1e 2 jaar loondoorbetaling nog 10 jaar doorbetaald moet worden als iemand in een uitkering komt was volledig nieuw voor me. Waarom wist ik dit niet. Nu ik dit kon uitleggen gaf dat de doorslag om eindelijk project ‘gezond werken’ te mogen starten. Ik denk dat we hier als hele organisatie veel profijt van gaan hebben. Ik weet zeker dat we nog bij je terug komen om hierin mee te denken.

Dankjewel dus. Voor de prettige begeleiding van M (en mij) maar zeker ook voor de ongevraagde inzichten. Mocht ik weer een hulpvraag hebben dan klop ik zeker bij je aan!

 

Heeft u vragen? Neem contact op.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie ontvangen of vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact op.

Contact