06 23 03 24 56

Praktische dingen en meteen resultaat

Aan het begin van de coaching was ik heel erg moe. Ik zag niet echt meer een manier waarop ik er zelf uit kon komen. Alles zorgde voor stress en kostte veel meer energie dan normaal. Ik voelde mezelf gewoon niet meer….Wat me aansprak was dat ik zelf kon aangeven wat ik wilde bespreken. Verder: inzichten, praktische dingen, er meteen wat mee kunnen en snel resultaat. Ook al waren het soms kleine dingen, het was fijn. De erkenning ook, dat het ook met andere mensen kan gebeuren en dat het niet raar is, dat je er andere dingen mee kan doen om het beter te maken.Nu gaat het goed. Ik voel beter waar ik behoefte aan heb en kan daar ook gehoor aan geven. Bij anderen duidelijker grenzen stellen en me daar meer bij op mijn gemak voelen. Ik waardeer ook meer hoe ik in elkaar steek en dat dat prima is nu ik beter weet hoe ik daarmee om kan gaan.

B.

Ga terug naar: loopbaan, testimonial
«
»
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.