06 23 03 24 56

Inderdaad: via mijn netwerk!

Bij aanvang van de begeleiding was mijn motivatie nog ver te zoeken omdat ik nog volop met mijn hoofd bij mijn werkzaamheden zat van mijn toenmalige werkgever. Nadat ik te horen kreeg dat met een vaststellingsovereenkomst mijn einde bij dit bedrijf in zicht was, werd de begeleiding omgezet in een outplacementtraject. Door deze veranderingen was daar ook ineens mijn motivatie….

Wat me erg aansprak waren met name de ideeën die je gaf rond netwerken. Het ‘huiswerk’ om op mensen af te stappen, dat werkte. De boeken die je me hebt gegeven waren hier ook heel nuttig voor! Ik kreeg inzicht door de online tools in hetgeen ik graag zou denken te willen. Door de bespreking van de rapportage kon ik ook anders over mezelf denken, in andere termen, want zelf had ik er nooit zo’n naambordje aan gehangen.

Nu gaat het beter! Over een maand start ik in een nieuwe job. Inderdaad: via mijn netwerk! De druk is van de ketel na 2 maanden hard bezig te zijn geweest. Achteraf voelt het prima zoals het gelopen is.

Patricia

Ga terug naar: Outplacement, testimonial
«
»
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.