06 23 03 24 56

seminar “Veranderen Zonder Stress”

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24 maart 2018
14:00 - 15:30

Locatie
Bibliotheek Etten Leur

Categorieën


“Verandermanagement. Jaja, als we er een mooi woord op plakken, moet het allemaal wel meevallen zeker…” Aldus een klant die op het werk van de ene reorganisatie in de andere valt. Het valt dan ook niet altijd mee, al die veranderingen, en de stress die hierdoor ontstaat heeft zeker ook zijn weerslag bij het thuisfront. Heb je dáár ook meer stress. Gaat lekker zo…..

Mensen zijn best in staat om te veranderen, daar ligt het niet aan. Maar we willen ook graag doelen halen, daar halen we voldoening uit. Het prettigst werken we als we weten waar we aan toe zijn, kunnen werken aan ons doel. Mensen houden over het algemeen niet zo van onzekerheid. Als er iets verandert, betekent dit dat je –tijdelijk- van je automatische piloot af raakt, in plaats daarvan steeds moet nadenken over hoe je het nu gaat doen en dat steeds nadenken kost energie. Omdat we bij ‘teveel’ dingen moeten nadenken, maakt dit onzeker, geïrriteerd en moe.

Hoe dan wel?

Tijdens het seminar leg ik uit hoe het werkt in je hoofd én wat je eraan kan doen. Ik ga in op dingen die je kan doen om meer grip te ervaren zodat je er minder energie op verliest. We kunnen de situatie niet altijd veranderen. Wel de manier waarop we ermee omgaan.

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Ga terug naar: Seminar

Comments are closed.

«
»
Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.