06 23 03 24 56

Coaching bij stress

Werkdruk. Stress. Overbelasting die op de loer ligt. Je houdt veel ballen in de lucht en daar hou je ook van. Alleen lijkt het de laatste tijd steeds moeizamer te gaan. Het lukt niet meer zoals het vroeger ging. Het loopt niet meer gesmeerd. Je rijdt steeds vaker met een onvoldaan gevoel naar huis na een drukke werkdag. Het lijkt ook wel of er steeds meer druk op je wordt gelegd. En eerlijk is eerlijk: nee zeggen is eigenlijk al nooit zo jouw ding geweest….

Tijd voor preventie. Ik coach professionals die gewoon lekker willen werken. Die willen onderzoeken hoe het zit met de balans tussen hun energiegevers en energienemers. Die willen leren hoe ze hun grenzen herkennen én hoe ze hierover kunnen communiceren. Standvastig zijn zonder bot over te komen, want hé al die collega’s zijn ook mega druk toch?

In de coaching is er ruimte voor je persoonlijke verhaal. De wijze waarop je met je werk omgaat is de wijze waarop je geleerd hebt met het leven om te gaan. Dat betekent dat we soms je privé verhaal erbij betrekken. In wezen ben je thuis niet een ander mens dan op het werk, toch?

Hoe de coaching er uitziet is per persoon verschillend. Maatwerk dus. Een aantal onderdelen komen regelmatig terug: de Werkenergieanalyse, de Duurzame Inzetbaarheid Test, Communicatie patronen en knoppen om aan te draaien, werken met doel-overtuigingen. Je hebt toegang tot de routeplanner ‘sterk in je werk’ (inlog gedeelte achter mijn site) waarin je passend lees-, luister-, kijk- en oefenmateriaal vindt.

Ik werk alleen in opdracht van werkgevers. De reden hiervoor is dat ik in mijn praktijk (inmiddels bijna 15 jaar) heb ervaren dat coaching beter werkt als het werk erbij betrokken is. Er is dan betrokkenheid van de leidinggevende die begrijpt waar aan wordt gewerkt. Als er terugval is, is het ook makkelijker om het bespreekbaar te maken. Als het nodig of wenselijk is kom ik voor een driegesprek (werknemer, werkgever, coach).

Laten we een vrijblijvende kennismaking afspreken. Jij komt voor een uur naar mijn praktijk en je vertelt je verhaal. Je kunt ter plekke ervaren of er een klik is (zonder dat gaat het niet werken) en ik kan je vertellen wat ik je te bieden heb. Dan wordt er een plan en offerte opgesteld die naar de werkgever gaat.

Bel me om af te spreken op 06-23032456 (en spreek ajb de voicemail in).

Comments are closed.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.