06 23 03 24 56

Begeleiding bij burn-out herstel

Je bent te ver gegaan. Het gaat gewoon niet langer. Je bent hondsmoe, onzeker en ervaart allerhande klachten. Je hebt een geheugen als een zeef en concentreren lukt absoluut niet meer. Je hebt een test gedaan en/of je bent bij de huisarts geweest: je klachten duiden op een burn-out.

Gefeliciteerd, de route naar een leven met meer balans is voor je geopend. Hoe vervelend ook, je gaat de komende tijd veel leren over jezelf en over hoe jij jouw ‘nieuwe normaal’ wilt inrichten. Doe dit niet alleen! Een mens kan zijn eigen blinde vlek niet zien. Ik heb in mijn praktijk behoorlijk wat mensen gezien die zichzelf uit een eerdere burn-out hebben geholpen maar omdat er fundamenteel niets veranderde vielen ze na verloop van tijd terug in hun oude gedrag. En dus wederom een burn-out.

Ik begeleid je door de fasen naar herstel. Deze fasen staan ook omschreven in de richtlijn voor bedrijfsartsen.

Ik werk alleen in opdracht van werkgevers omdat duurzaam herstel alleen lukt als er op de werkplek begrepen wordt waaraan je werkt. Daarom bespreken we re-integratie opbouw met je leidinggevende.

Bel voor een vrijblijvende kennismaking in mijn praktijk. Voel of het klikt (anders gaat het niet werken). Ik maak een plan en offerte voor de werkgever. Bel me op 06-23032456 (en spreek ajb de voicemail in!)

Comments are closed.

Herstel wachtwoord
Geef je e-mail adres. Een nieuw wachtwoord wordt verzonden.